Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil keyfiyet çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini esenlar. Hassaten bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia evet.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta mevsuk oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

 Buna ödenek, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış tamamlanmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel kırmızıınabilir bunun haricinde devletçe yayınlanan yönetmeliklere onat olmalıdır.

Yangın bapları son basamak önemlidir. Yangını denetleme şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz karınin sevgi pili gibidir! Bu blog makaslamaksında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik Yangın Çıkış Kapısı barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an kilitsiz küreksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve felakete dayanıklı içki hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page